TR | EN
Tüm Maden Mühendisliği Öğrencileri İçin MİSGEP
24.05.2022

Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) projesi kapsamında 30 Mayıs tarihinde 4* lı bir otelde 1 günlük eğitim programı düzenlenecektir. Katılım 100 kişi ile sınırlıdır. MUSA ve İş Güvenliği dersine kayıtlı öğrencilerin yoklamaları burada alınacaktır.

Katılan öğrencilere öğle yemeği aralarda kahve, çay ikramları olacak gün sonunda e-katılım sertifikası ile birlikte sırt çantası, mug (kupa), defter, ajenta, kalem, flash bellek, eğitim dokümanları ve çeşitli eşantiyonlar takdim edilecektir.

Katılmak isteyen öğrencilerin adlarının bölüm sekreterliğine yazdırmaları gerekmektedir. Sınıf kısıtlması yoktur.

Duyuru Metni

T.C. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Madencilikle İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) kapsamında gerçekleştirilecek Aktivite 2.1 Risk Değerlendirme Metodolojileri Eğitimi’nin 30 Mayıs 2022 tarihinde Eskişehir Ramada Otel’de 09:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşmesi planlanmaktadır.

Düzenlenecek eğitime Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Maden Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği Bölümleri öğrencileri ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden toplamda 100 öğrencinin katılımı beklenmektedir.

Eğitimimizin organizasyonel düzenlemelerini tamamlamak adına öğrencilerinizin katılımı için öncelikle katılımcı listelerini isim ve bölüm olarak bize iletmenizi beklemekteyiz.

Eğitimimiz bir tam gün sürecek olup eğitim sonunda katılımcılarımıza promosyon malzemeleri teslim edilecek olup e-sertifikalar ise taraflarına e-posta ile iletilecektir.