Duyurular

2016-2017 BAHAR YARIYILINDA MÜHENDİSLİK ARAŞTIRMALARI / ÇÖZÜMLEMELERİ DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

“Mühendislik Araştırmaları / Çözümlemeleri” derslerinin kapsamında yapılan bilimsel araştırma çalışmalarının sunumları 09.06.2017 Cuma günü yapılacaktır.

2016-2017 Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılında Mühendislik Araştırmaları/Çözümlemeleri dersini alan öğrenciler için hazırlanmış olan sunum programına buradan erişebilirsiniz.

Sunum programında değişiklik yapılması durumunda, güncel sunum programını duyurular sayfasından takip ediniz.

ÖNEMLİ:
Sunumlarda dikkat edilecek hususlar:

1. Sunum süresi 10 dakika, soru-cevap süresi 5 dakikadır. Toplam süreniz 15 dakikadır.
  2. Belirtilen süreyi aşmayacak şekilde çalışmanızı özetleyen bir sunum hazırlamanız gerekmektedir.
  3. 10 dakika içerisinde sunumunuzu tamamlayamazsanız sunumunuz kesilecek ve soru cevap kısmına geçilecektir.
  4. Sunumlarda kullanılacak yazılar, şekiller ve tablolar izleyenler tarafında rahatlıkla görülebilecek boyutta olmalıdır.